04.10.2023

​Genel Müdürümüz Sedide Akbulut “Mevlid-i Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Münasebetiyle Yozgat'ta Düzenlenen Programlara Katıldı

​​2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Yozgat ve Sorgun Müftülüklerince düzenlenen "Peygamberimiz,  İman ve İstikamet" konulu konferanslara Genel Müdürümüz Sedide Akbulut konuşmacı olarak katıldı.

Genel Müdürümüz Akbulut konferansında;" Peygamberimiz (sav) henüz Peygamber olmadan öncede "Muhammed-ül Emin" idi. İman kalbin kıvamıdır, üstelik te dünyanın en büyük iddiasıdır. Her iddia ispat ister. İman iddiasında bulunmanın ispatı ise istikamettir. Cenab-ı Allah cc. Hac Suresi 54. Ayetinde İman edenleri sırat'ı müstakime ileteceğini vaadediyor. Rabbim bizleri imanlarımızda istikamet üzere eylesin. Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum." İfadelerini kullandı.

Programa Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Protokolü ve eşleri, kurum çalışanları, amirleri ve hanımefendiler katılım sağladı.

Konferanstan sonra Genel Müdürümüz Sayın Sedide Akbulut Yozgat ve Sorgun'da bulunan Kur'an Kurslarını ziyaret ederek eğitim gören öğrenci ve öğreticilerle sohbet edip tavsiyelerde bulundu.